Daily Calendar

Monday, April 20, 2009

PESTA BUKU ANTARABANGSA 2009

Arini aku n iman pegi Pesta Buku...mse 1st year pegi dgn iman,iza n noni..tp lpas tu slma 3 thn b'turut2 aku hnye pegi dgn iman...aku n iman bese la tiap kali pegi msti bajet rm100..tp mmg x penah cukup..aku ni sblm g dh listkn lg buku ape yg aku nk beli...tp bile smpi jek...buku yg aku list aku beli..yg xder dlm list pon tetibe jer ader dlm beg plastik..cume yg aku xpuas ati sket..knape la die suke btol buat time2 dkat nk exm..sronok giler2 pnye stp kali blk dr book fair..satu kpuasan yg maksimum..tp sbnrnyer byk je lg buku yg aku nk bli..cume bajet x ckup la..aku bli 6 buah novel n lg dua mjlh solusi..cume yg x best bikash xder novel bru...sdeh2...tp happy gak sbb mimie afinie ader...aku nk cdgkn la kt org yg anjurkn ni..leh x buat book fair ni dua kali setahun..hehe...aku n iman m'beli smpi dlm beg duit cume ader dlm rm5 jer..t'pksa la kuar dr tmpt tu jln tutup mte supaya kteorg x t'goda tgk buku len lak..n sblm pegi dh kuar duit..blk pon kne kuarkn duit lg..thun dpan leh lg x nk g book fair...huawaaaaaaaaaa...maklum la mak aku ni sruh blk b'khidmt di kg hlaman..ble la plak aku nk bc novel2 tu + nota2 utk exam yg m'lmbai2..tp aku dh khatam stu novel iman..rse cm nk pegi lg jer pesta buku ni...kt bwh ninovel2 yg aku n iman bli...


No comments:

Post a Comment