Daily Calendar

Monday, September 19, 2011

15 WeeKS.....

This week baby dh 15 mggu...so, krenye hjung bln 9 ni die dh 4 bulan ddk dlm perut ni...tp smlm bdk ofis tnye "akak,baby dh bpe bln..sblan ke".."xla,hjung blan ni dh msuk 4 bln"tp mmg x nmpk sgt...sbb bju aku bsar kot...alhamdulillah,morning sickness mse bln pose tu dh kurg byk...wlupn kdg2 still rse loya but ok lg...skrg ni asyk nk mengunyah jer...ari2 pn bwk bekal buah yg dh dipotong...skrg mkn buah jer byk,sbb xnk gmuk...lgpn bgus utk baby...sgala mcm jenis junk food aku dh bungkus dlm plastk...1st time bt pndftran pregnant kt klinik,kne amik darah...mak aii..rse cm nk pengsan time tu...nk2 ble nurse tu dh inject aku kiri kanan drah x kuar2...lastnye die suh aku rest jap...nsb kali ketiga tu b'jaya...klu x, x tau la...n nsb ari tu hubby x keje...klu sorg2 mau la aku nangis...tu pn aku pegi dh lmbt...dh 3 bln bru g dftr...mne la aku tau...hjung blan 9 ni dgn rasminya aku akn b'pndh ke melaka...smlm ade farewell ofis bt...xsbr nk ddk sme ngn hubby...almost 6 month ni rse cm hdup kteorg ni ats jln je...mmg pnat...

No comments:

Post a Comment